Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért áll le a windows device...

Miért áll le a windows device recovery tool?

Figyelt kérdés

Üdv!

Van egy lumia 735 telefonom és felraktam rá nemrég a win10-et (nem insideres) de vissza szeretnék állni 8.1 Denimre (az edge szokott ugrálni, meg az éppen olvasott lap elfehéredik). Csatlakoztattam a géphez (win7) és felismerte a recovery tool de amiikor újratelepíteném a frissítést kb a letöltés 1/3-ánál ismeretlen hiba miatt megáll. Részletek alatt ez: The type initialzer for 'Microsoft.windowsDeviceRecoveryTool.Model.RegionAndLanguage' threw an exception (angolra átállítottam a nyelvét a programnak hátha az a baj, hoyg magyar de nem, egyikkel se megy.

9651.15148 operációs rendszert ír legújabbnak ez a denim azt hiszem, ezt is telepíteném de ne megy...

Valakinek ötlet? Köszönöm előre is!

2016. máj. 9. 19:45
 1/1 anonim válasza:
Ha van rá gari nyugodtan küld be, megoldják!
2016. máj. 18. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!