Samsung galaxy alpha 2016-ban megéri a majd 100. 000fts árát?
Uj telefont szeretnék venni és ez a készülék nagyon tetszik.
Néhány adat a készülékröl:
Megjelenés idõpontja 2014 augusztus
Operációs rendszer KitKat (Google Android OS v4,4)
Generáció 4G
CPU,GPU,ChipSet Exynos 5 Octa 5430, Quad-core 1,8 GHz Cortex-A15 & Quad-core 1,3 GHz Cortex-A7
MÉRETEK
Súly g 115
Méret mm 133*66*7
KIJELZÕ
Kijelzõ pixel 720p (720*1280)
Kijelzõ méret - col/inch 4,7
Színes kijelzõ Super AMOLED capacitive touchscreen
Színárnyalatok száma db 16m (24 bit)
HANG ÉS KÉP
Kamera felbontása 12,x Mpixel
Video 2160p HD+ Player
MEMÓRIA ÉS TÁRHELY
Memória MB 2000
Memória bõvíthetõség Nincs
Annyit hozzáfűznék, hogy azt olvastam, hogy 2016 tavaszán kijön rá az 6.0-ás android frissités.
A telefon hardvere szerintem nem rossz, elavultnak se mondaném függetlenűl, hogy 2014-es. Jelenleg egy Lg Leonom van ami ugy 2015-ös modell, de függetlenűl nagy előrelépésnek érezném az alphát.
Csak nekem nem kell 5,5 inches telefon...
A 4,7 tökéletes.
Szoftveresen, hogy avulna el, amikor irom, hogy jön rá a 6.0-ás android.
a hardverre pedig azt tudom mondani, csucskategoriás telefonokkal is szoktál összehasonlitani ( pl S6 ) és nyilván elmarad tőlük, mondjuk sebességben v kamera tekintetében, de nem sokkal.
Meg eleve, hogy ilyen és ehez hasonlo készülékekkel hasonlitsák össze.
Azért kifejthetnéd a válaszod.
Akkor Nexus 5x.
Honnan veszed hogy jön rá a 6.0? A Samu nem a szoftveres támogatottságáról híres...
De ha te ezt szeretnéd, annyira tetszik, akkor vedd meg. Csak a tudat hogy egy 50 ezres mobil szintjén van (akár még alatta is), nemhiszem hogy túl előnyös...
Itt olvastam
: [link]
Hol van neked 50.000-es telefon 12 mpixel-es hátlapi kamerával meg super AMOLED 720ps kijelzővel, meg 6.0-as androiddal.
Mert akkor azt veszem meg :D
Xiaomi redmi 3 rol van szo, ami az 50ks teló. De én neked a nexus 5xet ajánlom, mindenben jobb (arra feltehetőleg még legalább 2 évig jönnek frissítések, hamár rendszerről van szó)
De ha te iyen makacs és idióta vagy, nyugodtan vedd meg a szar telefont, engem ugysem érint...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!