Meg lehet kerülni valahogy a mobil adatforgalmat?
Lehetséges olyat hogy amikor le korlátozzák a mobilnetemet (Telenor) hogy ugyan olyan sebességgel nettezhessek tovább?
Gondolkoztam hogy valamelyik oldalak ugyan olyan gyorsan töltenek be pl Google és a telenor oldala ha azok DNS szerverein keresztül meg lehetne oldani valamilyen applikációval hogy ugyan olyan gyorsan jöjjön a net?
Nem értek hozzá ezért kérdeztem
Ha értenék hozzá fel se tettem volna a kérdést
Arany bogár semmi köze a DNS szerverekhez a sebességnek: Google egyszerű oldal egy logóval+ egy űrlap mezővel. Ezt betölteni secc-perc.
Egy komolyabb oldal legyen a Facebook képek, flash tartalmak, szövegek, és egyébb adatok tömkellege tehát nagyobb méret, és ehhez több erőforrás kell.
A korlátozással a rendelkezésedre álló erőforrást csökkentik le az előfizetőt azonosító információ alapján: Tel. szám, MAC address és IMEI. Ha fogod és átrakod akártyádat egy másik telóba akkor kb. 1óra kell a szolgáltatónak arra hogy újra azonosítsa a simet és a készüléket ez idő alatt normál erőforrással használhatod a netedet, De megkerülni hosszabb távon nem igazán lehetséges , mivel a SIM-kártyát is nézik és itt sem csak a tel.számot, hanem a SIM számát is figyelik.
Értem! Köszi a választ akk nem is érdemes foglalkozni vele :)
És valami megoldás hogy korlátozott mobilnettel valamivel gyorsabban tudjak netezni mert igy elég rossz hogy messengerben is alig tudok elküldeni egy üzenetet
Csak azt hittem hogy van valami ilyen megoldás mert csak random rámértem speedtest-el és jött úgyanúgy 150mB/s korlátozott adatforgalommal de minden lassú volt :)
Marad akkor a wifi es a lassú mobilnet mig le nem jár a szerződés
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!