Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Meg lehet kerülni valahogy a...

Meg lehet kerülni valahogy a mobil adatforgalmat?

Figyelt kérdés

Lehetséges olyat hogy amikor le korlátozzák a mobilnetemet (Telenor) hogy ugyan olyan sebességgel nettezhessek tovább?

Gondolkoztam hogy valamelyik oldalak ugyan olyan gyorsan töltenek be pl Google és a telenor oldala ha azok DNS szerverein keresztül meg lehetne oldani valamilyen applikációval hogy ugyan olyan gyorsan jöjjön a net?

2016. máj. 8. 21:05
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem lehet, és a kérdésedből látszik, h azt hiszed értesz ezekhez a rendszerekhez.. de nem ;)
2016. máj. 8. 21:16
 2/8 A kérdező kommentje:

Nem értek hozzá ezért kérdeztem

Ha értenék hozzá fel se tettem volna a kérdést

2016. máj. 8. 21:18
 3/8 Boda Gergő ***** válasza:

Arany bogár semmi köze a DNS szerverekhez a sebességnek: Google egyszerű oldal egy logóval+ egy űrlap mezővel. Ezt betölteni secc-perc.

Egy komolyabb oldal legyen a Facebook képek, flash tartalmak, szövegek, és egyébb adatok tömkellege tehát nagyobb méret, és ehhez több erőforrás kell.

A korlátozással a rendelkezésedre álló erőforrást csökkentik le az előfizetőt azonosító információ alapján: Tel. szám, MAC address és IMEI. Ha fogod és átrakod akártyádat egy másik telóba akkor kb. 1óra kell a szolgáltatónak arra hogy újra azonosítsa a simet és a készüléket ez idő alatt normál erőforrással használhatod a netedet, De megkerülni hosszabb távon nem igazán lehetséges , mivel a SIM-kártyát is nézik és itt sem csak a tel.számot, hanem a SIM számát is figyelik.

2016. máj. 8. 21:20
 4/8 A kérdező kommentje:

Értem! Köszi a választ akk nem is érdemes foglalkozni vele :)

És valami megoldás hogy korlátozott mobilnettel valamivel gyorsabban tudjak netezni mert igy elég rossz hogy messengerben is alig tudok elküldeni egy üzenetet

2016. máj. 8. 21:23
 5/8 anonim ***** válasza:
Van olyan csomag, amiben korlatlan Facebook-forgalom van.
2016. máj. 8. 21:24
 6/8 A kérdező kommentje:
Így is fizetek havi 15-18ezret nem akarok már külön adatjegyet illetve szolgáltatást vásárolni hozzá :)
2016. máj. 8. 21:38
 7/8 anonim ***** válasza:
Vagy Wifin keresztül netezel, vagy váltol egy olyan előfizetésre ahol nem nincs korlátozás.
2016. máj. 8. 22:16
 8/8 A kérdező kommentje:

Csak azt hittem hogy van valami ilyen megoldás mert csak random rámértem speedtest-el és jött úgyanúgy 150mB/s korlátozott adatforgalommal de minden lassú volt :)

Marad akkor a wifi es a lassú mobilnet mig le nem jár a szerződés

Köszönöm a válaszokat!

2016. máj. 8. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!