Mi ez az új djuice "program"?
Figyelt kérdés
Most láttam a tv-ben a reklámot, bár csak a felét, és elég szimpatikus, ha jól értettem 29 Ft/perc csúcsidőben és azon kívül is az összes hálózatba, plusz koncertkedvezmények stb. Tud valaki bővebb felvilágosítást adni erről? Illetve az is érdekel, hogy működik ez az egész? Pannonosnak kell lenni ahhoz, hogy ezt igénybe vegyem?2010. ápr. 8. 19:32
1/6 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy a Djuice kiválik a Pannonból.
De nem biztos.:D
2/6 A kérdező kommentje:
És akkor majd D-juices telefont kell venni, vagy kártyafüggetlen telóval kell rendelkezni?
2010. ápr. 8. 19:40
4/6 anonim válasza:
Itt a teljes reklám: http://www.youtube.com/watch?v=C8fTtO2lozk
5/6 anonim válasza:
szia!
ez egy hülyeség, 29 ft/perc? pont hogy ők fejnek. :D nekem másik szolgáltatónál van, és AKÁRMIKOR 17 ft/perc. és ezt akárhányévesen igénybe lehet venni. szóval nagyonnagy "átverés" szerintem. :D
6/6 anonim válasza:
17 Ft? De mellé intenzíven fizeted a havi díjat is nem? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!