Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megérné még nekem iPhone 5C-t...

Megérné még nekem iPhone 5C-t vennem?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnék átváltani iOS rendszerre, az andriod az elmúlt évek alatt bizonyította hogy nem nekem való. Nagyon sok pénzem nincsen így 5S-re nem nagyon futja. A műanyaggal nincsen bajom, az eddigi telefonjaim is azok voltak de ez legalább színes. Játékra nem használnám, csupán facebook, insta, snapchat és messenger kellene hogy menyjen rajta, meg persze hogy néha egy két képet csináljak vele, esetleg zenét hallgatni. Szerintetek megfelelő választás lenne? Elég lenne erre a célra a tárhelye?

Megkérdezném esetleg azokat is akik mostanában vettek ilyen telefont hogy mit tapasztalnak? Akadást vettek e észre vagy valami olyat ami nem kellett volna hogy legyen?

A válaszokat előre is köszönöm!

2016. máj. 8. 18:21
 1/5 anonim ***** válasza:
az utolsó frissítéseit már nem bírja a telefon, szóval laggos egy kicsit néhány app tőle.
2016. máj. 8. 18:40
 2/5 A kérdező kommentje:
Értem, köszi a válaszodat!
2016. máj. 8. 19:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem éri meg. Vegyél inkább egy 5S-t, nem sokkal drágább, de fényévekkel jobb. Ha meg arra vágysz, hogy színes legyen, veszel egy tokot, és kész. Ne vegyél 5c-t.
2016. máj. 14. 23:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Ja, s egyébként az 5c 83 ezer forint, az 5s pedig 99 ezer, szerintem inkább gyűjtsd össze azt a 16 ezret, nagyobb pénzkidobás egy 5c-re kiadni 83 ezret...
2016. máj. 14. 23:15
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget! Ment a zöld pacsi!
2016. máj. 22. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!