Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Előfizetéses T-mobilnál...

Előfizetéses T-mobilnál mennyibe kerül az egyenleglekérdezés? A neten lehet követni valahol?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 8. 19:00
 1/7 anonim ***** válasza:
Milyen egyenleget szeretnél lekérdezni? Számlás előfizetésnél nincs egyenleged, ott használod a szolgáltatást, aztán hónap (vagy a számlázási időszak) végén kiszámlázzák, befizeted. Feltöltéses előfizetésnél van egyenleg, amit felhasználhatsz, amire szeretnéd.
2010. ápr. 8. 19:10
 2/7 anonim válasza:

Szia! Meg tudod nézni a t-mobile oldalon.

Jobb oldalt felül van egy olyan rész, hogy My T-mobile. Oda be kell írnod a telefonszámod és a jelszavad. Jelszót a szolgáltatónak kellett megmondanod, amikor megkötöttétek a szerződést. Ha nem tudod, akkor be kell menned egy t-mobile üzletbe (személyesen) és kérned kell egy új jelszót.

Itt ingyen tudod figyelemmel követni a kb. egyenleged (nettóban).

2010. ápr. 8. 19:15
 3/7 A kérdező kommentje:

oké köszi!

tudom h lehet küldeni sms-t is,csak nem tudom mennyibe kerül,erről tudtok valamit?

2010. ápr. 8. 19:30
 4/7 anonim válasza:
Kártyásként van egy kódkombináció (*102#-hívásindító). De ez csak kártyás esetében működik. Ez ingyenes.
2010. ápr. 8. 19:37
 5/7 A kérdező kommentje:

azt tudom:)

de előfizetésesnél elküldöd h A a 1730ra és elküldi,hogy eddig mennyit telefonáltál.csak az a kérdés h ez mennyibe kerül:)

2010. ápr. 8. 19:43
 6/7 anonim ***** válasza:
kb 56ft de nem éri emg szerintem :) főleg hogy nekem van mobil netem is, de ha asztalid van mégjobb. Viszont ezek KEDVEZMÉNY levonás NÉLKÜLI ÁRAK szóval ugyanannyi az értéke mint a 1730 A betünek. Levonások csak a számlában, ezek csak körülbelüli árak.
2010. ápr. 8. 19:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Kártyásként van egy kódkombináció (*102#-hívásindító). De ez csak kártyás esetében működik. Előfizetéseseknek mit ír ki?
2013. jún. 7. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!