Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem tudok már semmit se...

Miért nem tudok már semmit se letölteni a windows áruházban?

Figyelt kérdés
Vettem 2 napja egy új (kukába való ócskaságot) Lumia 550-et és tegnap óta nem lehet letölteni semmit az áruházból, azt írja ki hogy függőben van a letöltés de persze nem történik semmi. Szoftvert is szívesen frissítenék de ezzel a (rakás sz****) telefonnal azt se lehet.

2016. máj. 8. 06:59
 1/5 anonim ***** válasza:
78%
Nem a telefon szar, szimplán csak hülye vagy hozzá.
2016. máj. 8. 07:30
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Elavult ez a telefon.
2016. máj. 8. 08:15
 3/5 anonim ***** válasza:
76%

nem a viz a hibas ha a kacsa nem tud uszni...

persze hiszti az megy, de esetleg nemi info hogy mit hogyan akarsz tolteni, esetleg hibakod, vagy mire frissitenel es hogyan probaltad.

2016. máj. 8. 10:21
 4/5 A kérdező kommentje:

Felettébb értelmes válaszokat kaptam igazi szakértőktől.

Nos a probléma kedves mindent tudó válaszolók olyasmi ami az össszes hasonló lumia telefonnal előfordul, rengeteget lehet olvasni róla az interneten, de kommentengereken át se sikerült kibogozni azt a megoldást ami nekem kellett volna, persze gondolhattam volna hogy ezen az oldalon nem az értelmiség fog válaszolni.

Ha valaki bele botlana ebbe a problémába ez a megoldás és a dolog miértje:

Ha automatikus frissítés van belőve a telefonba akkor elkezd letölteni 40-50 baromságot amitől megpurcan az egész letöltés kezelés. Hard Reset-re volt szükségem a megoldáshoz.

Elkerülni természetesen úgy lehet, hogy kinyomjuk az automatikus frissítés opciót

2016. máj. 8. 21:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem 8.1-ről 10-re frissítésnél csinált ilyet, mindent kitörölgettem a letöltéseknél az áruházban, kivéve maga az áruház frissítést, majd újraindítás, áruház frissítés elindítása, megint újraindítás, és helyreállt a dolog. De ha jól tudom az 550 10-el jött ki eleve ugye? Botrányos ez a windows 10 mobile.
2016. máj. 9. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!