"A fiók nem található ebben az áruházban" iPhone App store. ( részletesebben lent) (? )
Figyelt kérdés
Magyar vagyok, Romániában,Erdélyben élek. Böngészõben megnyitottam egy app linkét(mostvagyok) és beléptetett az appstoreba hogy váltsak magyar áruházra mert román áruházban nem található meg a program. Ahogy átváltok, Magyar lett az app store, de ahogy próbálnák valamit letölteni akkor kiírja hogy a fiók nem található ebben az áruházban.. és hogy váltsak vissza, viszont ha visszaváltok akkor meg nem jelenik meg az app. (mint a mostvagyok, spotify és még néhány más magyar app. )
Valami megoldás? Megcsináltam hogy átváltottam a beállításoknál az országot románról magyarra de semmi..
2016. máj. 7. 19:20
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!