Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen HTC telefont éri...

Milyen HTC telefont éri megvenni, ált-ságba milyenek a htc telók?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 8. 17:56
 1/6 anonim válasza:

Nekem nem HTC-m van, de a Legend szerintem elképesztően jól néz ki és sokat is tud, biztos hogy ezt venném.

[link]

2010. ápr. 8. 18:02
 2/6 anonim ***** válasza:

Szerintem felső kategóriában a HTC a legjobb, én bármelyik modellt ajánlani tudom.

Azonban mielőtt választanál, el kell döntened, hogy Windows Mobile vagy Android rendszerű telefont szeretnél. Az Android kezelése egyszerűbb és gyorsabb a rendszer, a WM-ra pedig sokkal több program van(jelenleg).

Én nem tudom mennyi pénzt szánsz rá, ezért mondom az elérhető legjobbat, WM vonalon ez a HTC HD2, Android vonalon pedig a Google Nexus One-t ajánlom, ne tévesszen meg ennél a Google márkanév, valójában ezt is a HTC gyártja.

2010. ápr. 8. 20:35
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha viszont az olcsóság is számít, a Speedshopon van 50 ezerért is HTC:

[link]

Persze nem tud annyit mint a HD2 vagy a Nexus One, de van benne wifi, érintőképernyő, ez 50 ezerért nagyon jó ár-érték arány.

2010. ápr. 8. 20:42
 4/6 bp1985 ***** válasza:
Nekem ugyan nem mai htc-m van, hanem elég régi, de nagyon meg vagyok elégedve. Van aki az n95-öt, n96-ot, stb felső kategóriást cseréli pl hd2-re. Nekem is az lesz a következő, csak megvárom, hogy 100 alá menjen.
2010. ápr. 9. 02:01
 5/6 anonim válasza:
szerintem a HTC HD2 nagyon jó kis telo!!! mindent tud amit csak akarsz, és mivel h windows van rajta szinte bármit felrakhatsz rá! nekem nagyon bejön ez a telo!!! szép, és csak 1 nagy képernyő van a kezedben!:)
2010. ápr. 15. 16:19
 6/6 anonim válasza:

HTC HD2

Nekem ilyen van és csak ajánlani tudom, mindent tud, és gyönyörű képeket csinál.

[link]

2010. máj. 2. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!