Meiket érné meg jobban megvenni?
Nekem eddig mindig androidos telefonjaim voltak. Pár hete volt bálam telefonválltás...gondolkoztam a sg s6 edge plusz-on a sg s7edge-n es az iphone 6s pluszon.
Én untam az androidot már ezért vegül az iphone-t vettem meg.
Jònak jó telefon meg minden, szép fotók, szép videofelvétel, remekül futnak rajta a játékok, nem szaggatnak/akadoznak.
De ez a zártság eléggé idegesítō néha...
Plusz a jó appok mind fizetosek, na, de nem annyira horribilis osszegekrol va szo.
En teljesen megvagyok vele elegedve. Nem fagy le...legalabbis eddig nem fagyott meg le, de szerintem a felso kategorias sg s6 edge plusz/s7 edge...ezek mar nem nagyon fagynak...szoval...na meg van egy ket dolog amii idegesito meg a szifonba...pl messengerben nincsenek chatfejek...de ha jol tudom meglehet oldani azt hogy osztott kepernyo legyen.
Jopofa a nyomaserzekeny kijelzo is...
Ha sok jatekot videot vagy filmet szeretnel majd ratolteni akkor a 64 gb ost ajanlom mert a 16 osra sz**r se fer.
Es nem lehet a kijelzot csak egy ket felekepp feloldani...szal nincsenek buborekos feloldas vagy akvarell....bar nem tudom hogy kulonbozo appokkal lehet ilyet..ezt mar nem tudom.
Ha megvagy elegedve az androiddal akkor vegyel s7 edge-t.
Ha valami masra vagysz mas rendszerre akkor szifon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!