Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért csinálja folyton ezt a...

Miért csinálja folyton ezt a telefonom?

Figyelt kérdés

Egy jó ideje tapasztalom már hogy ha lezárva hagyom csak egy rövid időre is a telefont van hogy nem lehet visszakapcsolni mert valahogy lefagy de nem áll le teljesen, csak így forrósodik és merül. Minden alkalmazás alap rajta, semmi sincs frissítve, a facebook is olyan verzió amiben még működött a mesengeren kívüli beszélgetés, szóval tényleg feleslegesen nincs lefogva a RAM benne. Egyedül akkor, és csak akkor nem fagy így le, ha töltőn van vagy ha a háttérben megy a zene lenémítva, ha nem megy a zene akkor lefagy és 10 perc alatt ilyen 30-40%-ot merül. Miért csinálhatja ezt? Több (kb 6) gyári visszaállítást is csináltam, ráraktam azt a 3-4 db alapvető alkalmazást és meghal a telefon. Szervízben is volt, ott csak egy gyári visszaállítást csináltak és telepakolták a memóriát fullra használaton kívüli alkalmazásokkal aminek nagy részét le sem tudom törölni. A telefon egy éves, Prestigio PAP7600duo, annyira nem rossz telefon de már bőven megbántam a választást.

Tudnátok esetleg valami fogható megoldást hogy mivel orvosoljam ki ezt a kellemetlen problémát? Rossz érzés amikor csak egy időt szeretnék nézni hogy lekéstem e a buszt vagy jött e valami fontos visszajelzés és nem kapcsol be a telefon.

A normális válaszokat fel fogom pontozni, a flegmák vagy "az android szar", "szar csicska telefon", "vegyél ájfont" válaszadók kíméljenek. Nem vagyok iPhone ellenes, vennék szívesen ha lenne annyi pénzem.

A segítséget előre is köszönöm!

2016. máj. 6. 21:35
 1/3 Boda Gergő ***** válasza:
?Ezért: Több (kb 6) gyári visszaállítást is csináltam, ráraktam azt a 3-4 db alapvető alkalmazást és meghal a telefon. Szervízben is volt, ott csak egy gyári visszaállítást csináltak és telepakolták a memóriát fullra használaton kívüli alkalmazásokkal aminek nagy részét le sem tudom törölni. Ezek a sz...rt sem érő appok gyakran malware/ trójaik amik eszik a memóriát. Rootold a telót és töröld őket!
2016. máj. 6. 22:08
 2/3 A kérdező kommentje:
Van még 1 év garancia rá, bár nem sokat érek ilyen szervizes munkával de nem akarom eldobni ezt az esetleges lehetőséget hogy a szervíz megcsinálja, mivel ha rootolom akkor ugrik a gari. Vagy visszaküldöm a szervízbe és reménykedek hogy egy alaplapot cserélnek benne, mivel szerintem az a baja. Köszi a tippet! :)
2016. máj. 6. 22:17
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Hasonló volt nekem, csak annyi maradt meg, hogy forrósodik és 10 perc alatt 50%-ot merül. Zárlatos lett a telefon alaplapja. Cseréje 18.000 Ft. (6 éve volt és 5130 XPressMusic)

2016. máj. 6. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!