Miért csinálja folyton ezt a telefonom?
Egy jó ideje tapasztalom már hogy ha lezárva hagyom csak egy rövid időre is a telefont van hogy nem lehet visszakapcsolni mert valahogy lefagy de nem áll le teljesen, csak így forrósodik és merül. Minden alkalmazás alap rajta, semmi sincs frissítve, a facebook is olyan verzió amiben még működött a mesengeren kívüli beszélgetés, szóval tényleg feleslegesen nincs lefogva a RAM benne. Egyedül akkor, és csak akkor nem fagy így le, ha töltőn van vagy ha a háttérben megy a zene lenémítva, ha nem megy a zene akkor lefagy és 10 perc alatt ilyen 30-40%-ot merül. Miért csinálhatja ezt? Több (kb 6) gyári visszaállítást is csináltam, ráraktam azt a 3-4 db alapvető alkalmazást és meghal a telefon. Szervízben is volt, ott csak egy gyári visszaállítást csináltak és telepakolták a memóriát fullra használaton kívüli alkalmazásokkal aminek nagy részét le sem tudom törölni. A telefon egy éves, Prestigio PAP7600duo, annyira nem rossz telefon de már bőven megbántam a választást.
Tudnátok esetleg valami fogható megoldást hogy mivel orvosoljam ki ezt a kellemetlen problémát? Rossz érzés amikor csak egy időt szeretnék nézni hogy lekéstem e a buszt vagy jött e valami fontos visszajelzés és nem kapcsol be a telefon.
A normális válaszokat fel fogom pontozni, a flegmák vagy "az android szar", "szar csicska telefon", "vegyél ájfont" válaszadók kíméljenek. Nem vagyok iPhone ellenes, vennék szívesen ha lenne annyi pénzem.
A segítséget előre is köszönöm!
Szia!
Hasonló volt nekem, csak annyi maradt meg, hogy forrósodik és 10 perc alatt 50%-ot merül. Zárlatos lett a telefon alaplapja. Cseréje 18.000 Ft. (6 éve volt és 5130 XPressMusic)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!