Lg K8-at ki tudnám hozni 21ezerért, mert olyan csomagba vagyunk. Megérné szerintetek?
Figyelt kérdés
Most jött ki a telefon és így tapasztalatot nem találok róla..Valaki esetleg? Hardveresen nem rossz, illetve az LG is odateszi már magát és 6.0-val jött ki. Szerintetek?2016. máj. 6. 16:12
1/2 Nuclear_Titanium válasza:
Én a te helyedben kihozatnám.
DE! Nekem is egy LG készülékem van, és van benne 8GB belső memória (csak úgy mint az LG K8-nak) Alapbol a rendszer 6GB-ot levon nekem, szóval ha mindent letörlök, akkor kb. 2GB szabad hely van rajta. (Ami 2016-ra elég kevés.)
Így egy 32GB-64GB -os SD kártyát én feltétlenül vásárolnék hozzá.
Az árát megéri ;) Én az LG -ben sosem csalódtam, nekem a kedvenc elektronikai márkám :)
Remélem tudtam segíteni.
2/2 A kérdező kommentje:
Már kihoztam kb 3 napja, és valóban 2GB szabad hely van a belső memóriáján, viszont alapból már egy nagy memóriakártyám volt úgyhogy nincs ezzel gond mert át lehet az sd-re helyezni a dolgokat, vagy akár még az alkalmazásokat is.
De köszönöm, megy a pacsi ;)
2016. máj. 15. 14:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!