Mindenféle reklám ugrik fel a telefonom böngészőjében. Mi lehet ez?
Ha androidos a telefonod, töltsd le ezt:
"Ez nem vírus, hanem egy idegesítő reklám. Sajnos ez mindenkinél jelentkezik."
Tuti hogy vírus, és valamelyik app -oddal kaptad.Nekem is volt de megszabadultam tőle. Kár hogy nem emlékszem melyik volt.:(
Minnel tobb hulyeseget toltesz le a telodra annal jobban jonnek ezek a reklamok.
A klasszikus: letoltesz egy xy progit, abban van egy darab reklam hogy "a telod memoriaja tele van, toltsd le ezt a =memory free= appot" vagy valami ilyen baromsag. Te persze becumizod a hulyeseget es letoltod a memoria free appot, az meg szepen feldob meg 5 reklamot hogy tolts le a cpu gyorsito appot is meg az antivirust is (ami persze nem is antivirus, hanem egy masik virus) meg meg 3 baromsagot, es igy tovabb.
Csak egyfelekeppen lehet ez ellen vedekezni: Hasznalod az ESZEDET!
Nem szokásom esztelenül kattingatni, egyszerű véletlen volt, hogy bejött valami reklámoldal, miközben egy cikket akartam megnyitni. Hamarabb kattintottam, mint észrevettem, hogy nem az van ott, mint aminek kéne. Azóta ilyen.
De köszönöm a válaszaitokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!