Melyik a jobb/éri meg jobban? Iphone se 64gb vagy samsung
s6 edge plus?
Figyelt kérdés
Körülbelül 180 ezer forintot szeretnék maximum rászánni, szerintetek melyik legyen? más ajánlatot is elfogadok, a lényeg hogy jó ideig nem szeretnék telefont vásárolni ezután
ja igen és kis kezem van, de a samsung viszont hardveresen jobb és mégis egy árkategória szval prtty.. patthelyzet :D
2016. máj. 5. 23:44
2/9 anonim válasza:
Nekem sima S6 edge van, egyszerűen tökèletes ez a telefon. Sosem fagy le, nagyon szèp kèpeket csinàl, gyors...mindent tud amit egy telefonnak kell. Szerintem külsőre is szebb mint az Iphone, a hajlìtott kijelző nagyon különlegessè teszi. Hasznàltam Iphonet koràbban ès nekem nem jött be hogy annyira zàrt rendszer. Persze neked kell tudnod hogy melyik rendszer jön be jobban, de èn az S6 edge pluszt ajànlom, vagy az S6 edget. (Talàn mèretben ez ideàlisabb lenne neked)
2016. máj. 5. 23:56
3/9 anonim válasza:
Iphonet ajánlom.
Az elsődleges szempont nálad a minél tartósabb használat. Ezen a téren az iPhonenak nincs versenytársa. Android elkezd majd lassulni 1-2 év múlva, és nagyon sokat fog esni az ára is.
Átlag felhasználó vagy, ezért nem számít szerintem neked a root, stb.
IPHONE!!!!!!!!!!!!!
2016. máj. 6. 00:41
4/9 anonim válasza:
Az iPhoneban nincs rádió.
2016. máj. 6. 09:45
5/9 anonim válasza:
2#: te meg egy idióta vagy. :D mit kiáltozol itt, hogy IPHONE?😂 A kérdésre válaszolva: az s6 edge plus sokkal nagyobb, több benne a lehetőség mint a kis iphone se-ben. És ahogy az első normális válaszoló is írta, az android is van ugyanolyan megbízható, nekem note 4-em van már egy teljes éve, de egyszer sem romlott még el, sosem fagy le.
2016. máj. 6. 16:11
6/9 anonim válasza:
Édesanyád az idióta.. :) Hogy még itt vagy.. sajnos..
Az android és a megbízhatóság? Cöh.. Nem tudod miről beszélsz.
Illetve 1 év? Mi az? Semmi.. majd 1 év után is ezt mondd kérlek.
Amikor az iPhonenak semmi baja, és az ára is alig esik. Amire egy iPhone készülék érezhetően elkezd lassulni, addigra Te már 2 androidost kinyírsz. A szempont meg a tartósság.
Menj akaszd fel magad, ne húzd be a kérdezőt, mert neked jobban tetszik az android.
2016. máj. 6. 17:03
7/9 anonim válasza:
Nem érdemes összehasonlítani őket, a Samu sokkal jobb
2016. máj. 6. 17:24
8/9 anonim válasza:
Wow, nem semmi méretkülönbség :D
Én S6 Edge-t vennék, egyszerűen nem tudnék 4 colos kijelzőhöz szokni, ráadásul a Samsungnak brutál szép kijelzője van. De amúgy mindkettő teljesen jó választás lenne, és valószínűleg egyikben sem csalódnál. Nézd meg/fogd meg mindkettőt élőben, és az alapján dönts.
2016. máj. 6. 18:32
9/9 anonim válasza:
hát lehet hogy egy samsung elkezd majd lassulni, de azt se hinném már. Főleg a Nexus na ott nincs ilyen hogy 2 év után elkezdene lassulni. Én imádom az androidot de ha én most vennék telefont és az a két választásom lenne az Iphone SE lenne az. Engem már idegesít a nagy kijelző.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!