Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan lehet OMNIA 2-re...

Hogyan lehet OMNIA 2-re filmeket rakni?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 8. 14:36
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha nem tudod hogyan kell, akkor rossz telefont választottál.
2010. ápr. 8. 18:37
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem konkrétan nem Omnia-m van hanem HTC Kaiserem, de az oprendszere ugyanaz, szóval valószínűleg nálad is így megy:

1. Telepíted a számítógépedre az ActiveSync programot.

2. Beállítod a szinkronizálást, ha nem tudod mire jó, akkor minden opciót(pl. outlook) kapcsolj le, így csak az órát fogja szinkronizálni kapcsolódáskor

3. Csatlakoztasd a készüléket USB kábellel

4. Sajátgép->Mobile Device, vagy Active Sync-nél Explore gomb, és máris látod a készülék file rendszerét. Alapból nem a gyökérben vagy, hanem a My Documentsben, szerintem ez logikátlan, ezen belül találod a gyökért, a Storage Card a memóriakártya(ha van ilyen)

5. Ahogy Sajátgépben megszokhattad, áthúzva vagy akárhogy most már át tudsz másolni bármilyen file-t a telóra, akár videót.

Ha nem játszaná a Windows Media Player, akkor telepítsd a Core Player-t, ppcwarez.org-on megtalálod a letöltési linkjét, nekem valamiért az ac3-as hangsávú divx videókat nem játszotta, ezért még ajánlom a TCMP nevű lejátszót, ez nyílt forráskódú, google-n keresve könnyen megtalálod.

A ppcwarez.org-on ezen kívül ajánlom a letölthető filmeket, kisebb méretű készülékekre vannak optimalizálva az ott letölthető filmek, vagyis kisebb a felbontásuk, azaz a megszokott 700-1400 Mb méretű divx filmek helyett ezek csak 150-400 megát foglalnak. Persze konvertálhatod is kisebb felbontásúra a nagyobb felbontású filmeket bizonyos programokkal, és ha elég nagy a memóriakártyád, a telefonod a normál divx videókat is le fogja játszani.

2010. ápr. 8. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!