Miért akar az alkalmazás hozzáférni a képeimhez?
Talán az alkalmazás lement képadatokat amit esetleg vissza is olvasna a betöltéskor.
Ja, és nem kell értened.
Szerintem én el tudom dönteni, hogy kell-e értenem, azért tettem fel a kérdést itt, mivel ez az oldal megfelelő erre a célra.
Androidos telefonom van.
a jobb programoknak általában van leírásuk, ahol akár ezt is leírhatják
ugyanakkor megvan a lehetőség, hogy felvedd a kapcsolatot a fejlesztővel
valamint gondolom van alternatívája
Alapvetően ez az oka:
Checking media availability
Before you do any work with the external storage, you should always call getExternalStorageState() to check whether the media is available. The media might be mounted to a computer, missing, read-only, or in some other state.
Bővebben itt olvashatsz róla: [link]
Ha most megnézed a telefonodban, minden alkalmazásod rendelkezik ezekkel a jogokkal, pl az óra is, pedig nem kíváncsi az arcodra. Talán a természetéből fakadóan a számológép nem.
"Szerintem én el tudom dönteni, hogy kell-e értenem,"
Ez ahhoz hasonló hogy valószínűleg el tudod dönteni hogy szomjas vagy-e amikor villamoson utazol, de az ivás már nincs ingyen. Max. ha leszállsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!