Előfizetésről visszalehet váltani feltöltőkártyás verzióra?
Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy már nem használom ki abszolút s csomagom, a semmire pedig nem akarpk havonta több ezret fizetni, így arra gondolzam,h áttérek feltöltőkártásnak megint..ja telelomos vagyok. Köszönöm a válaszokat.2016. máj. 4. 07:17
1/6 Alain Delon válasza:
Egy ideig én is voltam előfizetéses. Aztán egyszer bementem, és váltottam.
2/6 anonim válasza:
Semmi akadálya, ha
-nincs aktív hűség
-nincs tartozás
3/6 A kérdező kommentje:
Hú, Elnézést kérek a nagyon rossz írásért, telefonról voltam reggel, illetve azelőtt keltem fel nem rég. De, azért túlzás hogy ennyit félre pötyögtem..
Köszönöm a Válaszokat^^
2016. máj. 4. 12:36
4/6 Alain Delon válasza:
3-ra: Semmi gond. Én a múltkor, amikor ébresztett a telefon, és félkómásan próbáltam lenyomkodni, képernyőképet csináltam róla. De még most sem tudom, hogy.
5/6 A kérdező kommentje:
Na, igen vannak kómás állapotból megmaradó kérdések.. :)
Minden Jót kívánok,köszi még 1x a segítséget.
Üdv: Noémi
2016. máj. 4. 22:39
6/6 anonim válasza:
Szia! 5. éve ugyanazt a telefonszámot használom, jelenleg Domino 5 feltöltőkártyás csomagom van. A kártya eredetileg előfizetéses volt(Mix díjcsomagban, ami azt jelentette, hogy havonta újra töltődött az összeg, de ha idő előtt elfogy, akkor lehetett rá tölteni). Miután nem használtam ki az összeget, 2013 májusában úgy döntött anyukám, hogy átváltoztatja a kártyámat feltöltősre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!