IPhone 5s, Xperia z5, LG G 4, Galaxy s5? Egyenlőre 5s-t vennék, de vannak tapasztalatok ezek közül?
Nekem is 5s van és nagyon szeretem, de 2016-ban szerintem egy G4-el jobban járnál. Olvass a neten teszteket a telefonokról hogy melyik miben jó és mérlegelj.
Igazából a Z5 is jó, de drágább mint a többi. Samsungot meg én személy szerint sose vennék még egyszer.
5s jó volt 3 évvel ezelőtt idén a Iphone SE lett az utódja ami menő és gyors és túlárazott.
LG G4 : A 3 közül ő rendelkezik a legjobb kamerával, és bámulatos kijelzője van QHD felbontású, e mellett van benne irDA ledel amivel lehet szórakozni a MM-ban
Sony Xperia Z5 : A legutolsó örökös a Z családból vele zárult a Z sorozat, igazán férfias baltával vágott élek, sztereó hangszórópár jellemzi, dedikált két állású exponáló gomb és ujjlenyomat olvasóval rendelkezik eme érték álló készülék.
Melyiket ajánlom?
Lássuk csak
i5s elavult, drága, régi, nem trendi hiába top 2 az árukeresőn!
LG G4: az üzemideje tragédia 3,5-4órát, éppenhogy kibír (kijelző időre gondolok) de extrák tekintetében ő a csőztes!
Sony xperia z5 : hát öt tudnám nyugodt szívvel ajánlani, több ismerősöm megvan vele elégedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!