Windows 10 mobile (tehát telefon! ) rendszert használóktól érdeklődöm: Milyen hibákat tapasztaltok, történtek-e már módosítások, ez idő alatt?
Szeretném egyértelművé tenni, hogy kizárólag a rendszert használók tapasztalata érdekel.
Érdekel, mikor váltottatok win 10-re, milyen kezdeti hibákba futottatok bele, ezekből javítottak-e már valamit?
Szeretnék majd váltani, de egy 3 napos teszt során szamomra még sok negatívumot tapasztaltam, amit hosszú távon nem tudnék tolerálni. Ezeket szeretném általatok figyelemmel kísérni. Minden érdemi választ köszönettel fogadok.
"Appok közül is minden megfelelően működött. Az egyetlen dolog ami nem tetszett az az Edge"
Na nálam meg az edge ami miatt nem került vissza a 8.1. Összességében jobb mint az explorer, mondjuk konkrétan ezt az oldalt sokkal rosszabban kezeli, de a többit, egész jól jobban mint az explorer.
Nem volt wp-jük és panaszkodtak :D Egyébként tényleg sok a hibája, de valaki csak úgy panaszkodjon ha használja is. Mondjuk nekem a használó ismerőseim is panaszkodtak, meg én mint használó is.
"Egy tény viszont hogy sok app eléggé kidolgozatlan" : Szerintem ez nem is nagyon fog változni wp-n, amíg mi várunk erre az androidos használja.
A flagshipet hagyjuk, az elvileg a 950, megjelenésekor só sok bajjal küzdött a w10m miatt. [link]
Wp kategóriában szerintem csak az olcsóbbak vannak rendben, nem a készülék miatt rossz a nagyobb kategória, hanem a rajta futó oprendszer miatt. Bár már a w10m elérte a használható szintet, de még így sincs előny az androiddal szemben, csak az ára az olcsóbb készülékeken. 70-90 000 körül már az android felé billen a mérleg szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!