Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az iphone 3gs-nek nagyobb a...

Az iphone 3gs-nek nagyobb a kijelzője mint az iphone 3g-nek?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 7. 21:27
 1/8 anonim válasza:
nem hinnem nekem 3gs-sem van, a ferjemnek is, de a tokok es egyebek mind ugy vannak irva hogy mindkettore jok.
2010. ápr. 7. 21:43
 2/8 anonim ***** válasza:

nem, ugyan akkora.

De ha teheted inkább 3GS.

2010. ápr. 7. 21:44
 3/8 anonim ***** válasza:

Off topic:

Arra lennék kíváncsi, hogy hogy lehet elutasítani a hívást ha rajtvan a billentyű zár? Lenémítani tudom hogy kell, de lenyomni nem. Nemjöttem rá.:D

2010. ápr. 7. 21:46
 4/8 anonim válasza:
hat ezen meg nem gondolkodtam:D 1. vagyok, de meg sosem nyomtam ki, nem is akartam. de legkozelebb kiprobalom:D de probaltad ketszer megnyomni a kikapcsolasgombot a tetejen?
2010. ápr. 7. 21:56
 5/8 anonim ***** válasza:
probáltam nem működik, a középső gombal sem lehet, az a izé na tudod:D ami az alján van középen, azzal se meg a bill-zárral/kikapcsoló gombal sem.
2010. ápr. 7. 22:07
 6/8 anonim ***** válasza:

hopsz megtaláltam, igazad volt!

"Az iPhone-on nincs a hívások elutasítására alkalmas és megszokott piros gomb. Bejövő híváskor csak a csuszka van, mint lehetőség, ha pedig ezt elhúzzuk egyben fel is vesszük a hívást. A következő egyszerű módszer ad lehetőséget a hívás elutasítására vagy elnémítására.

1. Nyomjuk meg bejövő hívás közben a bekapcsoló gombot vagy a hangerő gombot egyszer, ekkor a hívást teljesen lenémítjuk (rezgés sincs).

2. Nyomjuk meg újra a bekapcsoló gombot és a hívás fogadását máris visszautasítottuk."

2010. ápr. 7. 22:08
 7/8 anonim válasza:

hat nem volt olyan bonyolult kitalalnom, kicsit logikus volt:D

Te Magyarorszaqon vetted az Iphone-od?

2010. ápr. 7. 22:38
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem:)
2010. ápr. 8. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!