Miért nem lehet 64 gb-os Samsung Galaxy S7-et venni?
A gyártó szerint létezik 64 gb-os verzió is, de sehol nem találok ilyet.
Létezik ilyen?
Lehet valahol venni?
a 32 Gb-tból marad 24, ennek elégnek kell lennie az alkalmazásoknak, minden másra ott a microsd, amiből 200 Gb-osat is tudsz belerakni
Azért kellene mert a belső memóriája sokkal gyorsabb és stabilabb mint bármelyik jó márkájú microSD...
A 24GB meg nekem nem sok, simán telerakom zenékkel meg képekkel, videókról nem is beszélve.
De az egy másik kérdés hogy elég-e nekem annyi meg az is egy másik kérdés hogy miért nem lehet kapni 64GB-osat ha egyszer létezik a gyártó szerint?
Ha már mindenképp 64GB-os kell.
simán telerakom zenékkel meg képekkel, videókról nem is beszélve.
de felesleges :D egy class10-es sd kártya sokkal jobb, hülyeség a belső memórián tartani + sdből 200gbosat is kezel, azt nem hiszem, hogy olyan gyorsan telerakod
a videók felvételekor meg képkészítéskor sincs különbség , a z3c úgy vesz fel sdkártyára 4k videót mint az álom, nem kell a belső memóriát ezzel teletömni
Oké az egy dolog, hogy lehet kártyával bővíteni (egyébként egy külső SD sosem lesz olyan, mint a belső memória, hiába Class10-es meg UHS-es), ezért nem volt az S6-nál bővíthetőség, mert erre hivatkoztak, ez csak egy megszállottság, hogy kell külső SD, ha van elég belső tárhely (64GB+) akkor nem kell...
De mindent félre téve, ha hivatalosan van 64 GB-os, akkor miért nem árulnak sehol?
Mert az S7 a Samsung idei csúcsmobilja, ha tavaly terveztem volna telefont venni, akkor S6-ot vettem volna...
Köszönöm a cikket, ezek szerint Magyarországon sem lesz elérhető...
Ebay-ről érdemes 64GB-osat venni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!