Erdemes lecserelnem az LG G4emet?
Szerintem nem, de ha neked nem tetszik, add nekem :D.
Hardwaresen, szoftveresen meg simán hozza az elvártat, kamerában meg főleg!
Hát ha ingyen cserélheted akkor miért is ne?
Ad el a G4-et 50et simán adok érte :)
Az S7 páros jelenleg a legjobb kamerával rendelkezik, de az Iphone se készít rossz képeket sőt a G4 is eléri a S6, Iphone szintjét a tesztek szerint.
Ha nem szereted a G4-t szerintem ha teheted cseréld le.
Nekem G3om és én elvagyok vele, szeretem.
Nekem nem igazán tetszik a G4 kinézetre, a G5 meg már hányinger. (Ezzel nem állt szádéomba megséteni senkit)
Egy ismerősömnek Samsung galaxy s6 edge van és a kamaerája tényleg nagyon szép! Imádja azt a telefont :)
Majd írd meg a döntésed!
Telefonban az LG G4-nek van a legjobb kamerája, annál szebb képeket semelyik másik telefon nem csinál! De nem csak a kamerája szuper, hanem úgy összeségében az egész telefon, kár lenne lecserélni, de tudod! :/
Viszont az Android egyénileg testreszabható, szóval megváltoztathatod a menü kinézetét! Vagy egyik téma se tetszik?
Hát te tudod, de ha csak ennyi lenne a bajom egy kifejezetten jó telefonnal, meg se fordulna a fejemben hogy lecseréljem...
Ha van felesleges 200 ezer forintod, akkor hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!