Mikor jelenik meg a CorbyPRO? Vagy már kapható valahol? árat esetleg?
Figyelt kérdés
Ugyanis valahol azt írják hogy már megvehető, valahol azt hogy még nem jelent meg Mo-n, tudja valaki a pontos dolgokat? Az ára mennyi lehet kb? gyanítom valamivel több mint a simáé, de ha valaki tud pontosabbat... NEM az érdekel,hogy nehogy ilyet vegyél, a kérdésemre válaszoljatok legyetek szívesek!2010. ápr. 7. 19:31
1/5 anonim válasza:
azért nem találod mert mo-ban nem CorbyPRO-nak hívják hanem Genio Slide a QWERTY-s a sima Genio néven kapható szürkeimportal
2/5 A kérdező kommentje:
angliában genio slide, a sima genio az a sima corby. én arról beszéltem, hogy magyarországon mikor lehet kapni, emrt elvileg nemsokára, csak enm tudom mikor...
2010. ápr. 7. 20:02
3/5 anonim válasza:
Asszem van egy olyan corby amiben van wifi.
Csak nem tom mi a neve
4/5 anonim válasza:
Samsung 3653 CorbyW
A "W" az a wifit jelenti. Erre gondoltál?
5/5 A kérdező kommentje:
nem, a samsung b5310-re. Ezen wifi is van, de pl. van rajta elcsúsztatható qwerty gombsor, stb.
2010. ápr. 11. 18:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!