Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Anyam eladta a telefonom ugy...

Anyam eladta a telefonom ugy hogy nem allitottam vissza a gyari beallitasokat mit tegyek?

Figyelt kérdés

Egy regi telom eladotr a megkerdezesem nelkul,mit csinaljak benne volt mindenem: privat kepek facebookom (bevoltam jelentkezve) jegyzetek stb...

Kepernyozaram volt. Ha azt akinek eladta nem tudja kioldani es elviszi a szervizbe akkor azok is csak ugy tudjak kioldani ha a telomat visszaallitjak gyari alapokra ( en sem tudom ankodom) hard reset?

Ilyenkor mit tegyek?

2016. ápr. 28. 14:57
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
csesz de anyukádat. Mi az hogy személyes dolgodat engedély nélkül adja el ?
2016. ápr. 28. 15:23
 2/6 MZ.per.X ***** válasza:
Mondjuk elég gyanús a kérdés, mert ki vesz meg egy olyan telefont, amit nem tud feloldani?
2016. ápr. 28. 18:29
 3/6 A kérdező kommentje:

Nemvolt kedvem hosszan leírni ,de akkor a félreértések elkerülése érdekében meg kell tennem

Anyam egy régi telefonomat (használhatatlan volt) adta oda a munkatársának , viszonylag kedvezpő áron. A munkatársa azért vette meg mert olcsó volt és megszerelte és most teljes jó, elakarja adni ,csak ugye kikéne oldani.

Félek hogy kioldja, és visszaél a képeimmel, személyes adataimmal,facebookommal:(

2016. ápr. 28. 19:03
 4/6 anonim ***** válasza:
Szokásos kamu kérdés: egyszer csak előtűnik a színen egy telefon, amit hogyan lehet feloldani :)
2016. ápr. 28. 19:21
 5/6 anonim ***** válasza:
lopott egyet a kérdező... írt privátban is már hogy hogy kell feloldani...
2016. ápr. 28. 19:37
 6/6 Alex Fly ***** válasza:

Ha én (használt) telefont veszek, a legelső dolog egy hard reset, illetve a szoftver újrahúzása. Egyrészt így garantáltan eltűnik minden személyes dolog a készülékről, másrészt az esetleges szoftvergányolásokból adódó hibák is eltűnnek. Szerintem ez ilyenkor alap, úgyhogy ne aggódj.

De ha ismered a vevőt, akkor veleiskonzultálhatnál erről ahelyett, hogy ide posztolod. Szólsz a muterodnak, hogy hozzon össze a munkatárssal, feloldod a moboltn reseteled és wipeolod. Hamarabb megvan, mint haittvárod a válaszokat...

2016. máj. 1. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!