Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Először adtam meg kártyám...

Először adtam meg kártyám adatait az iTunes számára, zároltak 2 eurót, de a terméket nem kaptam meg és az árát sem vonták le. Csak várjak pár napot?

Figyelt kérdés

iCloud tárhely bővítését vásároltam, havi 3 euróért tegnap este, de még csak 2 eurót zároltak és a tárhelyem továbbra is csak 5 GB.

Ezenkívül pedig még azt kérdezném, hogy mennyire biztonságos, hogy most már az Apple ID-mhoz a bankkártyám adatai is hozzá vannak adva? Tudom, hogy valamekkora veszélye mindig van kártyaadatok megadásának, de ez itt ugyanakkora, mintha más nagyobb cégnek adtam volna meg, vagy nagyobb?

2016. ápr. 28. 13:39
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!