Androidhoz értők! Ez működhet?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
A közeljövőben tervezek venni egy Meizu M3 Note-ot, de a flyme rendszerén (5.1 android alapú) nem lesz egy ideig még magyar nyelv. Lehetséges megoldani hogy a programok magyarok legyenek? ( persze a rendszerprogramok nem tartoznak bele). Nem kérek hurrogást köszönöm szépen, első okostelefonom lenne.
2016. ápr. 27. 18:15
1/5 anonim válasza:
Nem értem . Magyar nyelvűt vegyél.
2/5 anonim válasza:
ROM nélkül nemigen. Ilyen modellhez meg biztos nem találsz.
Egyébként én javaslom az angol nyelv beállítását még akkor is hanem tudsz olyan jól, mert van valami baj van vele, vagy csak ki akarsz próbálni valamit, az összes útmutató az interneten angol nyelvű lesz. Nekem van magyar nyelv, de pont ebből az okból az angolt használom.
3/5 Boda Gergő válasza:
Root nélkül nem. Rootolod ezzel ,Kingoroot, majd Áruházból letöltöd a Morelocale appot ott beállítod kézzel hogy hu és van örök boldogság. Csak az appok lesznek magyarok, abból is csak azok amelyeknek van magyar verziója
4/5 Boda Gergő válasza:
Ja lemaradt, a Rootolással ugrik a garancia, tessék ezt meggondolni!!!!!!
5/5 anonim válasza:
Mivel a telefon alap nyelve angol lesz, így angolul fognak először elindulni az appok, de ha elérhetőek más nyelven is, akkor az alkalmazáson belüli beállításokban lehet módosítani. Nem kell semmiféle root, meg hasonlók... Esetleg arra mehetnél a rootal, hogy bár a telefon angol nyelvű, az appokkal elhiteted, hogy magyar van beállítva, és magyarul indulnak el, de egyrészt nem tudom lehetséges-e, másrészt abba a 2 kattintásba nem hal bele senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!