Mi baja lehet a telefonomnak? Többi lent.
Figyelt kérdés
Szóval az van hogy mikor a telóm lemerül teljesen úgy hogy kikapcsol és rádugom a töltőre akkor érzékeli bekapcsol és kb ilyen 3%-on van de nem tölt, aztán hiába veszem ki és teszem rá a töltőt semmi max ugy érzékeli ha vagy 2x belefújok a töltő nyílásba....aztán ha sikerül akkor sem tölti fel 100%-ig hanem így ugrál a százalékokon szóval egyszer 34% utána meg mar 30% :SSSS2016. ápr. 25. 20:22
1/9 anonim válasza:
vagy a telefonban ment szét valami (pl usb csatlakozó alaplapi illesztése)
vagy az akksi szar
vagy a töltőkábeled szar
vagy a töltő szar
vagy minden szar egyszerre
más töltővel próbáltad?
a töltőt próbáltad más telefonnal?
2/9 A kérdező kommentje:
hat elvittem szervizbe mondtam h szar a telefonom nem tolt radugta az ottani toltore egybol elkezdte tolteni
2016. ápr. 25. 20:36
3/9 Boda Gergő válasza:
Szia, így látatlanban elég nehéz megmondani, de valószínűleg vagy az akku adta meg magát,vagy a telefon alaplapi töltésvezezérlő áramköre, esetleg a telefon töltő csatlakozója érintkezési hibás vagy vált le a. Nyákról. Irány vele a szerviz. Ott majd megtudják vizsgálni a konkrét okot. 5-13ezer forint közti tételre számíts,attól függően, mi a hiba okozója
4/9 axonbite válasza:
ha lehetséges aksit vedd ki majd 10mp után tedd vissza mert lehet átmeneti szoftver zavar is és próbáld tölteni.
5/9 A kérdező kommentje:
iphone-om van szal az akksit nem tudom kivenni
2016. ápr. 25. 20:38
6/9 anonim válasza:
hat elvittem szervizbe mondtam h szar a telefonom nem tolt radugta az ottani toltore egybol elkezdte tolteni
akkor a töltő szar, de ez nem volt akkora ördöglakat
7/9 A kérdező kommentje:
deee tolti meg felismeri a telefonobm csak megszakad meg stb
2016. ápr. 25. 20:46
8/9 anonim válasza:
akkor ha tölt nem értem mi a probléma :D
beszarok...
ha a te töltőddel szakadozva tölt a telefonod, de a szervizessel (és esetleg másikkal) meg nem, akkor a töltőddel van baj
9/9 A kérdező kommentje:
Rak leesz nem a toltovel volt a baj
2016. máj. 3. 22:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!