Melyik telefont válasszam?
Figyelt kérdés
-Huawei P8 lite
-Lg K10 4G
-Samsung Galaxy A3 2016
-Samsung Galaxy J3 2016
-Sony Xperia M5
A lényeg, hogy jó erős procija, jó minőségű kamerája és kijelzője legyen. (Tapasztalatok is jöhetnek)
2016. ápr. 25. 16:28
11/22 anonim válasza:
A #7-es meg nem értem minek ajánl egy őskövületet! :D
12/22 anonim válasza:
#11.Miért?
Kantárba veri sebességben az összes mai telefont.
13/22 A kérdező kommentje:
Akkor a Huawei a legjobb? A Lenovo A6000-nél is jobb?
2016. ápr. 25. 20:24
14/22 anonim válasza:
#10-es, miért is lenne jobb az iPhone SE, mint az LG K10?? Csak mert újabb? Attól még nem feltétlenül jobb! És mert Apple a márkája? És akkor?? Komolyan nem értem, mitől lenne jobb! :/
15/22 A kérdező kommentje:
Elnézést, de az ilyen beszélgetéseket privibe írjátok egymásnak, mert engem sürget az idő és szeretnék információkat kapni, nem vitákat. Itt válaszolni kell nem veszekedni.
2016. ápr. 25. 20:42
16/22 BM-Striker válasza:
iPhone SE közel 100k-val drágább, mint listában lévők ugyanolyan csomagban.
Egy LG G3 , Xiaomi Mi5, Honor 6 lenne SE-hez hasonló árkategória.
iPhone SE természetesen jobb a ezeknél (alsó)-középketeóriás készülékeknél.
17/22 anonim válasza:
Bocsi, kérdező, én nem veszekszem, egyszerűen csak nem értem az SE felé hajló indokot. :/
A válaszomat pedig a #9-esben már leírtam, tehát ha csak ez a 3 lehet, akkor a Huawei P8 Lite-ot ajánlom!
18/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!
2016. ápr. 25. 21:17
19/22 anonim válasza:
Hát egyértelműen akkor egy se. De még a nexus 5x is nagyon jó. Igaz csak 2GB RAM van, de a nexusoknál bőven elég. A nexusok az android iphonejai. De még ajánlok az lg g4-et, vagy a samsung galaxy s6-ot.
20/22 anonim válasza:
Előző voltam, és úgy értettem az 1. mondatomat, hogy egyértelműen egy iphone SE.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!