Mit tudok csinálni, hogy több legyen a telefonomban az alap memória?
Figyelt kérdés
Adott egy Samsung Galaxy Grand Prime, aminek az alap memoriája 8 gb, ebből a rendszermemoria, ami a telefon működéséhez szükséges az 3,15 gb... egy két alkalmazás van rajta telepítve pluszba, és így már gyakran a szoftverfrissítések sem tudnak települni, illetve a játékoké, alkalmazásoké se. Sehogy nem tudom beállítani, hogy a memoriakártyára rakja őket automatikusan. Pedig ott lenne hely bőven. Mit tudok tenni szerintetek? Előre is köszi a választ!2016. ápr. 24. 17:01
11/15 A kérdező kommentje:
zener!
Nincs semmilyen lehetőség, ami lehetővé teszi, hogy ne a készülék memoriájába települjenek az alkalmazások, minden készüléket ért meghibásodás nélkül? Tehát, hogy nem teszek kárt benne.
2016. ápr. 27. 19:09
12/15 A kérdező kommentje:
Mondjuk azt nem tudom miért írtad, hogy nem jó telefon, én eddig 5/5-öt adnék rá, kamera mp-ben meg itt már nem nagyon lát az ember különbséget. (szerintem)
2016. ápr. 27. 19:12
13/15 A kérdező kommentje:
Egyébként értem én azt, hogy mindig a legfelső kategoria a legjobb, meg az a csúcs, a közhelyes gond ott keresendő, hogy mindenkinek csakis kizárólag onnan kezdődik a "JÓ TELEFON" :(
2016. ápr. 27. 19:14
14/15 anonim válasza:
ebben a kategóriában is vannak jó telefonok, de ez nem az
az alkalmazások sd kártyára történő telepítéséről gykn is meg amúgy az interneten is sok helyen olvashatsz
15/15 A kérdező kommentje:
De ez relatív! Mindenkinek más szempontból jó! Neked nem jó, nekem viszont tökéletes, ezt az aprócska dolgot leszámítva... nem mondhatjuk ki egy dologra, legyen bármi is az, egyszerűen, hogy nem jó. Amúgy meg ki mihez van szokva, ha valaki a csúcskat-hoz, az nyilván onnantól tartja érdemlegesnek a telefonvásárlást... Mondanál nekem olyan készülékeket, amik ebben a kategóriában elfogadhatók, netalántán jók is? Csak mert lehet veszek új telefont.
2016. ápr. 27. 21:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!