Snapdragon 800 chip még mai napig "ELÉG JÓ"-nak számít?
Vettem tavaly nyáron egy Mi3 telókát, elér olyan 40 ezer pontot Antutun, de a Mi5 meg az Iphone6s meg ilyen 160 ezer pontokat érnek el.
És mindezt ugy, hogy mondjuk barátnőm vett a 60-70 ezret büdzséjéből egy Huawei P8 liteot, és még az a teló is érezhetően lassabb, mint az enyém.
RÁADÁSUL abban a 60-70 ezres kategoriában még bőven vannak SZTÁROLT telefonok 1 giga RAM-mal, ami szerintem gyalázatos dolog 2015-2016-ban!
És az emberek meg nem képesek megérteni, hogy a számítógépek (telefont is ideértve) még mai napig azzal a gyerekbetegséggel küszködnek, hogy a processzorok nagyon gyorsak, a memóriából meg mindig kevés van és nem olyan gyors.
Persze, hogy a műveleti memória meg a háttértár fogalmának különválasztódása sem tiszta a 99%-nak abba bele sem kezdek.
Pedig hát nem kell ehhez kockának lenni, mert az emberek is többé kevésbé ugyanazt művelik le, mint a számítógépek, csak nem veszik észre.
:D
Ez a 17. Androidos "csodam" :)
Mar eleg jol tudom mit hogy, am ajanlom a g2-t mindenkinek, felsutsz ra egy droidmaster romot, root es a legkezesebb cucc lesz belole ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!