Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az 1mp-es előlapi kamera...

Az 1mp-es előlapi kamera jónak számít?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 22. 16:54
 1/5 macilaci60000 válasza:
45%
Szerintem nagyon rossz. A hátlapi nekem 8mp az előlapi meg 4mp, de nekem ez is egy kicsit kevés... de ez ugye relatív
2016. ápr. 22. 17:00
 2/5 anonim ***** válasza:

Az tény, hogy a kamera felbontása és képminősége nincsenek összefüggésben egymással, de azért 1 MP kicsit kevés úgy, hogy szinte manapság a legolcsóbb okostelefonok előlapi kamerája is már 2 MP.

Na jó, például az LG Spirit-é csak 1 MP, pontos felbontása pedig 1280 x 720, vagyis pontosan a kijelzőjével azonos, vagyis másképpen HD, az pedig azért már szépen megjeleníti a képeket. Nekem mondjuk ilyen kis felbontású előlapi kamerával nem volt dolgom sose, mivel a mostani az első telefonom, aminek elől is van kamerája, és ezé 8 MP, de szerintem az 1 se lőhet rossz képeket, persze azt nem nagyon lehet megnézni a neten se, kevés az ilyen tesztfotó.

De a tény továbbra is az, hogy a felbontás a képnek a méretét és részletességét határozza meg, a minőségét nem!

2016. ápr. 22. 17:22
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha jók a fényviszonyok akkor "jó"(maradjunk inkább a tűrhető vagy a használható szónál) képeket lehet vele csinálni de mondjuk sötétben vagy rosszabb viszonyok között nem igazán.
2016. ápr. 22. 18:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Az enyém 8 Mpx előre és 16 Mpx hátul, de még így se egy fotó bajnok.
2016. ápr. 22. 21:20
 5/5 anonim ***** válasza:
Videotelefonáláshoz, Skype-hoz elég lehet. Ha valami komolyabbat csinálsz, azt meg úgyis a hátlapival. Próbálj keresni tesztképeket.
2016. ápr. 22. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!