Miért nem lehet SMS-t küldeni?
Telenoros samsung sgh e600 telefonról nem tudok SMSt küldeni mert miután megírtam az SMSt és beírtam az üzenet címzettjét és rányomok az üzenet küldése gombra bejön az hogy "Üzenetközpont száma:". Találtam egy telenoros üzenetközpont számot (+36 20 9300 099) amit beírtam de azt írja hogy üzenet küldése sikertelen. Ilyenkor mit lehet tenni? Milyen számot kell beírni?
Kérlek normális válaszokat írjatok és ne olyanokat hogy milyen régi ez a telefon (amúgy nem az enyém csak segítségemet kérték). A válaszokat előre is köszönöm!
A beállítás lekéréséhez küldd el SMS–ben a BEA szót a +36 20 900 0749-es számra. Az SMS díjmentes.
Szerintem jól állítottad be. Üzenetek -> beállítások -> üzenetküldőközpont szám. Nem tudom szóközök nélkül írtad be: +36209300099
Érdekes hiba. Ha kártyás a telefon van rajta egyenleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!