Ki cseréljem mobilomat?
Figyelt kérdés
Van most egy Alcatel one touch pixi 3, lenneegy használt iPhone 3 ás iPhone 3S 30000forintért?2016. ápr. 21. 18:45
2/7 anonim válasza:
Hát arra ne cseréld ki. Négy éve nem gyártják, és 2009-ben mutatták be.
iPhone-ból (ha tényleg az kell) 5 (de inkább 5s) a minimum, ami ma elviselhető sebességgel működik, és futnak is rajta alkalmazások.
3/7 anonim válasza:
30.000 Ft-ért telefont?
Akkor inkább Doogee X6 PRO okostelefon - [link]
4/7 anonim válasza:
Minimum 5s-t vegyél így 2016-ban.
5/7 anonim válasza:
30000Ft-ért? Iphone 3? Én értem hogy azt hiszik, hogy értékálló, de ez már szerintem valami vicc... Inkább 3000-ért..
30000-ért, ahogy írták doogee X6 pro, vagy X5 pro, vagy Lumia.
Ezek elég jó telefonok (persze ezért a pénzért -azt bele kell számítani- nem kapsz csúcstelefont).
Ha iphone akkor 5s a minimum. Már a 4-4s sem valami jó, nemhogy a 3....az már a borzalom kategória.
6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat
2016. ápr. 22. 16:59
7/7 anonim válasza:
iPhone 3 es 3S nincs is, csak 3G meg 3GS
Amugy ennyi penzert ez egy vicc. Szar biznisz lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!