Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik Sony Ericsson érintőkép...

Melyik Sony Ericsson érintőképernyős telefont érdemes megvenni?

Figyelt kérdés

Nem volt még soha érintőképernyős telóm és vágyok rá , de csak is kizárólag Sony-t vagyok hajlandó venni, mert nem bízok meg ezekben az LG-k ben. Egyáltalán érdemes vágynom rá vagy maradjak a W880i-m-nél?

A teló normális árban legyen.(nem drága) Lehetőleg vodafon-nál legyen megvásárolható.

2010. ápr. 6. 22:24
 1/5 anonim válasza:

háát lg-t ne is vegyél :)

se vagy nokia. ez a 2 a legjobb. (:

de szerintem maradj a mostani telefonodnál. én is kaptam erintoképeryoset és hát 1 hónap után látni sem akartam. majdnem mind1egyik lassabb a gombos telefonoknál. és nem is olyan konnyu kezelni. azonkívul nem pontos valamelyiknek a képernyoje sem vagy erossen kell nyomni.

2010. ápr. 6. 22:32
 2/5 A kérdező kommentje:
Én is ettől tartok, amiket mondtál!!:P:D
2010. ápr. 6. 22:36
 3/5 anonim ***** válasza:

Nokia 5800.

Nekem ez van meg december óta és tökéletesen működik. Nem lassú, pontos az érintője, nem kell erősen megnyomni...és persze symbianos ami nagyon nagy előny :) szóval én csak ajánlani tudom, nem ér másik márka nyomába...

2010. ápr. 6. 22:50
 4/5 anonim ***** válasza:
SE Aino az a legjobb
2010. ápr. 7. 15:57
 5/5 anonim ***** válasza:
5800 van nekem is és csak pozitív dolgokat tudok róla mondani. SE Aino-nl meg ugytudom h csak a médialejátszó részén működik az érintőkijelző aminek így sztem nem sok értelme van..
2010. ápr. 7. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!