Hogyan tudom megnézni az Icloud fiokom tartalmát, és esetleg törölni onnan azt ami nem kell?
Az elso nagy hiba az icloudba menteni a kepeket es videokat. Eloszoris oriasi adatforgalmat general, masodszor megtelik eleg hamar az 5GB (direkt igy van kiszamolva, hogy aztan fizess a bovitesert).
En az icloudba csak a kontaktlistat tartom es a jegyzeteket, par megabajt az egesz. A kepeket meg videokat neha kimentem a telobol a gepre.
Nem igazán érzem, hogy az iCloud fotók olyan nagy adatforgalmat generálna.
Először is beállítható, hogy csak WIFI-n töltse fel a képeket/videókat, aminél már szerintem nem számít az adatforgalom (én nem így csinálom, de 12GB-os adatkeretem van, szóval itt sem számít).
Másodszor az 50 gigás bővítés 0,99 euró havonta, és még nem haltam éhen emiatt :-)
A www.icloud.com-on tudod a dokumentumokat és a fotókat kezelni, a biztonsági mentéseket pl. a telefonodon, a többi szinkronizált adat meg annyira kevés, hogy nem kell vele foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!