Milyen telefot ajánlanátok? (info lent)
lehetoleg nokia vagy se legyen. legalább 4mpx, gps nem szukséges, memoriakártya legyen, szép képeket csináljon, ne erintheto képernyos, jól nézzen ki (stb..)
14/l
hány éves vagy.? :D
tippelek 75??
leirtam, hogy telefon kell, akkor minek jossz a fényképezogéppel? azom van, de arra nem figyelek mind a telefonra és általában otthon hagyom vagy nem viszem mert a tefon elfér a zsebemben. gondolkozz.
ezek neked valók, egyébként meg az előttem írónak annyiból igaza van hogy mobillal nem fogsz soha minőségi képet készíteni, hiába 4-5 mpx 200eurótól tudsz venni egyet az biztos de 30euró lenne egy sima mobil ami esetleg még rádiót hallgatni is jó és még vehetnél melléje egy 100eurós gépet amivel akármikor csinálsz olyan képet amilyent tellóval soha, és kb 10mpxes
félreértés ne legyen 17/F
mert karácsonyra kértem LG KP500-at és hát hogymondjam nagyon nem jottem ki azzal a telefonnal. 1 hónap után anyukámnak is attam.
koszíí (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!