Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi lehet a mobiltelefonom...

Mi lehet a mobiltelefonom giroszkópjával?

Figyelt kérdés
Venni szeretnék egy vr headsetet mobiltelefonhoz, de először próbaképpen letöltöttem egy ilyen vr játékot a giroszkóp miatt. A giroszkóp viszont furcsán viselkedik. Ha oldalra nézek a telefonnal (csak odatettem az arcom elé)m akkor a kép felfele megy. HA felfele nézek, akkor oldalra mozdul a kép. Ez normális, a headset használatával fog rendesen működni, vagy hogy van ez? Köszi a válaszokat.
2016. ápr. 19. 21:28
 1/10 anonim ***** válasza:

1. Mobilban sose volt giroszkóp.

2. Csipkebokor vessző.

3. Ha így nem jó a telefonod, akkor headset se fogja megjavítani.

2016. ápr. 19. 21:32
 2/10 A kérdező kommentje:
Ha valamire nem tudsz válaszolni, ne is erőltetsd . A telefonban lévő műszert is giroszkópnak hívják, amúgy meg nyílván egy beállítási lehetőséget keresek, azt pedig nem tudhatjuk, hogy a headset hogyan kezeli a dolgot. Válaszodra érthető okokból ment a piros kéz. Ha legalább hülye vagy, legyél vicces... Na de ezt leszámítva is zárnám, valakinek lenne ötlete? :)
2016. ápr. 19. 22:10
 3/10 anonim ***** válasza:
Playen vannak gyro tesztelő progik nézd meg valamilyekkel...de az androidban is van gyárilag gyroszkóp kalibrálási lehetőség.
2016. ápr. 19. 23:00
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszi. Azt nem tudok, hogy hol lehet kalibrálni?
2016. ápr. 20. 18:39
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekem 6-os android van Beállítások-Kijelző-G-sensor kalibrálása.
2016. ápr. 20. 21:54
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszi, megnézem! Ment a zöld kéz.
2016. ápr. 20. 22:10
 7/10 anonim ***** válasza:

Köszi a 0 értékelést a sok nagyokosnak aki arra se veszi a fáradtságot hogy elolvassa mi a giroszkóp és mi a giro szenzor közti különbség.

Ajánlott olvasmány:

[link]

Hasonlítsd össze a képeket:

[link]

Ezekkel:

[link]

2016. ápr. 21. 20:29
 8/10 anonim ***** válasza:

"A telefonban lévő műszert is giroszkópnak hívják.."

Nem úgy hívják, csak sokan annak mondják, ettől még nem az.

2016. ápr. 21. 20:31
 9/10 A kérdező kommentje:
Alapvetően G-szenzornak vagy Giro szenzornak hívják, de ha azt írom, hogy giroszkóp (mivel annak hívják) többen megértik.
2016. ápr. 21. 20:51
 10/10 A kérdező kommentje:

(mivel annak nevezik a legtöbben)*

Ezt akartam írni a zárójelbe, de remélem azért leesett.

2016. ápr. 21. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!