Melyik a legjobb mobiltelefon márka?
Figyelt kérdés
2008. szept. 23. 12:08
12/28 anonim válasza:
Valóban, eddig a Nokia volt, de mióta megjelent az Apple iPhone... azzal nem versenyezhet semmi...
13/28 anonim válasza:
Nokia.Nekem nyitható se-m volt 2szer is.3hónap után kuka.javítás 6ezer.előtte k500i,kicsi víz,zárlat,6ezer,kuka
most nokiát veszek
14/28 anonim válasza:
A S.E.siman megveri a Nokiat kamera szempontjabol,ezt a Nokias ismeroseim mind belatjak es igy is van,en nem adnam a K810i-met szaz Nokiaert!!!!Kollegaim,egyiknekN95-je,masiknak N73-a van es allandoan a toltovel a zsebukben vannak,az enyem siman kibir negy ot napot,pedig netezek vele napkozben a meloban...
15/28 anonim válasza:
Ha már Nokia akkor legalább ne Symbianos legyen (SMS/kép megnyitás fél perc). Viszont SE minden mennyiségben, kivéve ami joystick-os. Legjobb ár/érték arány és nem romlik el csak idővel kopik, mint az összes más telefon.
16/28 anonim válasza:
HTC, okostelefonokat gyárt csak. Nagyrészt üzletembereknek, szóval ha nem fogod kihasználni, vegyél divatmárkákat mint a SE,Nokia,Motorola.
17/28 anonim válasza:
Nem divatmarkak hanem minosegi markak
18/28 kzs válasza:
Ki erre, ki arra esküszik. Én személy szerint a Sony Ericssont szeretem nagyon. Lehetnének ugyan szebbek egy fokkal, de okos kis masinák. Mindenképp ajánlom!
19/28 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy egyértelműen a legjobb.
A Nokiának is vannak szar szutyok készülékei és jók is, ahogy a Sony Ericssonnak, a Samsungnak, vagy bárki másnak.
Ha engem kérdeztek, akkor a no1 gyártó a HTC, bár nekik is van egy-egy félresikerültebb készülékük (pl az S-széria úgy ahogy van, bár valakinek meg pont az tetszik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!