Tudnátok vélem€nyeket mondani LG g4 és LG g flex 2 höz?
Kb. 8 hónapja van meg a G4, nem tudok sehol belekötni.
A mashmallow-nál nem vártam ki a T-mobile frissítését, feldobtam az európai 20c verziót, ez is tökéletesen működik.
Nulla akadás, gyors, remek fotók mindkét kamerával, nagyon jó kép- és hangminőség. Az automata fényességállítás túl sötét, manuálisban használom.
Akku élettartam lehetne jobb, átlagos használattal a reggeli 100%-ról indulva estére lemegy 15-20 %-ra.
Bőr hátlap élei még tokban tartva is eléggé kopnak, a peremeken hámlik a külső sárgásbarna réteg.
Sehol nem reklámozzák, de van benne barométer is, gyári app nincs hozzá, de a playből húztam, működik.
Remekül viszi a 360 fok videókat meg a VR játékokat is, ezekkel lehet először melegedést érezni.
Hozzátenném, eddig előző telókkal max két hétig bírtam ki a stock romot, mindegyikre röpült egy custom, hogy ne kapjak agyvérzés, vagy ne hiányoljak egy kupac funkciót. Ez még mindig gyárival fut és nincs vele bajom.
Egy root jó lenne, de sajnos csak bootloader nyitással lehet rootolni, azt meg nem szeretném.
G flex 2 megvolt, interneten rendeltem. Sajnos úgy érkezett a telefon, hogy meg volt görbülve az egész. Megpróbáltam kiegyenesíteni, erre elrepedt a kijelző. Próbáltam gariba megcsináltatni, elhajtottak. Hogy azt nem kellett volna. Hát bakke, nekik nem kellett volna görbén elküldeniük! Szóval azt nem ajánlom.
(Most rendeltem egy S6 Edge-et, remélem, azzal minden rendben lesz.)
Kedves 4es.
Nézz utána a neten, a Flex 2 igenis hajlítható.... Én is kipróbáltam már, simán lemegy egyenesbe.
Ohh ezaz ez a nekem való kérdés... Végre! :D
Nah szóval nekem volt mint 2.
Most G4 van nincs vele semmi gondom.
A G Flex2 jobban tetszett de sárga volt a kijelzője.
Nekem a G4 jobban melegszik mint a G Flex2.
Ha ki tudsz fogni egy jó képernyőjű G Flex2-t akkor inkább azt ajánlanám. Szerintem az egyedibb és szebb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!