Facebook/Messenger?

Figyelt kérdés

Ti szeretitek a Facebookot?

Sokat használjátok?

Mi a véleményetek a facebookról és a messengerről?

Telefon vagy gépen neteztek inkább?

Miért?

2016. ápr. 16. 07:35
 1/2 anonim ***** válasza:
mobilon ja
2016. ápr. 16. 07:40
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha itthon vagyok, akkor mindig a laptopomon netezek, telefonon csak akkor, ha házon kívül vagyok :D

Alapvetően szeretem a Facebook-ot, bár mostanában egyre több idegesítő dolog van benne. Nem szoktam egész nap bámulni, általában meg van nyitva egy lapon és mellete másik lapon böngészek, ha jön valami értesítés, akkor megnézem.

A Messengert eleinte nagyon utáltam, most már kezdem megszeretni, főleg mióta iPhone-om van, már nem idegeskedem azon, hogy lassú és folyton kidob/lefagy. Szóval szerintem egyre jobb lesz, bár még mindig van hova fejlődnie, pl. az nagyon gáz, hogy a képeket és a videókat ilyen szar minőségben küldi csak át, ellentétben mondjuk a Viberrel. Nálam az az abszolút favorit.

2016. ápr. 16. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!