Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan tudnám felnyitni a...

Hogyan tudnám felnyitni a mobilomt? (több lent)

Figyelt kérdés
Sziasztok, tegnap megváltoztattam a telefonomon a felnyitó mintát, de olyan későn csináltam, hogy elfelejtettem, és ráadásul nem is egyszerű a minta.. A google fiókomba pedig nem tudok belépni, sokáig próbálkoztam, de aztán rájöttem, hogy nincs bekapcsolva a wifi.Tudnátok segíteni? Előre is köszönöm.:)

2016. ápr. 16. 07:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
82%
JÓVANAZÚGY. Késő volt? Ha bevagy nyomva , minek ilyen hülyeségeket csinálni? Mert ne hogy azt mond hogy értelmes ember , józanul össze vissza nyomkodja a telefont, azt se tudja mit , csak hogy nyomkodni tudja. Még ha piros pontot is adsz.!!!
2016. ápr. 16. 07:53
 2/11 anonim ***** válasza:

Keress ra tipus szerint a recovery menure,ott wipe,meg cache reset.

Minden adat eltunik,

2016. ápr. 16. 08:02
 3/11 A kérdező kommentje:
Nem értem, miért kell rögtön arra gondolni, hogy részeg voltam. Csak egy egyszerű kérdést tettem fel, ha nem tudsz segíteni vagy nem értesz hozzá, akkor miért szólsz bele? (Ne válaszolj, költői kérdés volt..)
2016. ápr. 16. 09:10
 4/11 A kérdező kommentje:
2. Köszönöm, hol lehet megtalálni azt amit írtál? Lenovo A328asom van. Már megpróbáltam a hard resetet, de a mintát nem vette le róla.. az item test és a full test közül az utóbbit választottam.
2016. ápr. 16. 09:13
 5/11 Szirty ***** válasza:
100%

"Nem értem, miért kell rögtön arra gondolni, hogy részeg voltam. Csak egy egyszerű kérdést tettem fel"

Ne támadásnak vedd! Vedd inkább úgy, hogy komoly következményekkel járó döntéseket megfontoltan kell hozni. Szerintem ez volt a hozzászólás üzenete, így véleményem szerint hasznos.

Az más kérdés, hogy nem ezt akartad hallani, mert a döntésen már túl vagy és épp a következmények tüneti kezelésén fáradozol.

"Általában a problémák nem oldhatók meg azon a szellemi szinten amin akkor voltunk amikor okoztuk őket"

2016. ápr. 16. 10:01
 6/11 Szirty ***** válasza:
Nyilván majd sikerül megoldani a problémát amit okoztál, de a leckének remélhetőleg így is volt értelme: Legközelebb jobban odafigyelsz...
2016. ápr. 16. 10:03
 7/11 A kérdező kommentje:

Serintem nincs joga senkinek felelősségre vonni a tetteim miatt. Nem arra voltam kiváncsi, hogy mások milyen tanulságot tudnak levonni számomra. Arra már én is rájöttem, hogy hülyeség volt, amit tettem, ezért keresek rá megoldást. És szerintem az első kommentelő többször volt részeg, mint én (már a helyesírásából és az értelmes mondataiból következtetve), mivel akármilyen hihetetlen 18 éves vagyok és soha -mint ahogy tegnap sem- nem voltam részeg. Mindenki nézzen tükörbe, mielőtt a másikat hibáztatja!

De nem is akarta belebonyolódni ebbe a vitába. Szóval nem tanulság levonást kértem, hanem megoldást.. De úgy látom, hogy mindenki tökéletes és még soha nem csinált meggondolatlanságot..

2016. ápr. 16. 10:14
 8/11 anonim ***** válasza:
Nézz utánna,hogy az adott típusnál hogy nyílik a recovery menu.
2016. ápr. 16. 15:39
 9/11 anonim ***** válasza:
De a magas labdát le kell ütni.!!!
2016. ápr. 16. 17:00
 10/11 A kérdező kommentje:
15:39-es köszönöm :)
2016. ápr. 16. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!