Hogyan tudnám felnyitni a mobilomt? (több lent)
Keress ra tipus szerint a recovery menure,ott wipe,meg cache reset.
Minden adat eltunik,
"Nem értem, miért kell rögtön arra gondolni, hogy részeg voltam. Csak egy egyszerű kérdést tettem fel"
Ne támadásnak vedd! Vedd inkább úgy, hogy komoly következményekkel járó döntéseket megfontoltan kell hozni. Szerintem ez volt a hozzászólás üzenete, így véleményem szerint hasznos.
Az más kérdés, hogy nem ezt akartad hallani, mert a döntésen már túl vagy és épp a következmények tüneti kezelésén fáradozol.
"Általában a problémák nem oldhatók meg azon a szellemi szinten amin akkor voltunk amikor okoztuk őket"
Serintem nincs joga senkinek felelősségre vonni a tetteim miatt. Nem arra voltam kiváncsi, hogy mások milyen tanulságot tudnak levonni számomra. Arra már én is rájöttem, hogy hülyeség volt, amit tettem, ezért keresek rá megoldást. És szerintem az első kommentelő többször volt részeg, mint én (már a helyesírásából és az értelmes mondataiból következtetve), mivel akármilyen hihetetlen 18 éves vagyok és soha -mint ahogy tegnap sem- nem voltam részeg. Mindenki nézzen tükörbe, mielőtt a másikat hibáztatja!
De nem is akarta belebonyolódni ebbe a vitába. Szóval nem tanulság levonást kértem, hanem megoldást.. De úgy látom, hogy mindenki tökéletes és még soha nem csinált meggondolatlanságot..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!