Gyártanak még nemokos telefonokat?
Van egy ezeréves telefonom, ami tökéletes arra, amire használom: telefonálás, sms, ébresztôóra.
Többet nem is nagyon tud, cserébe viszont kényelmesen elfér a nadrág órazsebében, kb. dekázhatnék is vele anélkül, hogy komolyabb baja lenne, ráadásul az én használatom mellett másfél hétig is simán bírja egy feltöltéssel.
Viszont a kor a kezd lassan érzôdni rajta.
Gyártanak manapság még ilyen "buta" telefonokat, és ha igen, hol érdemes keresni? (a közeli üzletben kb. kiröhögtek, amikor megmutattam nekik a telefonomat, hogy akkor valami ilyet kérnék, csak újabb kiadásban).
Persze, hogy gyártanak még klasszikus mobiltelefonokat:
Igen gyártanak, van az Emporia nevezetű márka, direkt a nyugdíjas korosztályt célozzák meg, egyszerű butatelefonokkal.
Köszönöm mindenkinek.
"Igen gyártanak, van az Emporia nevezetű márka, direkt a nyugdíjas korosztályt célozzák meg, egyszerű butatelefonokkal."
:) Elég sok évtizedre vagyok még a nyugdíjtól:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!