Vírusos az android?
Figyelt kérdés
Egy hete kezdődött. Facebookon lógtam és rámentem egy indexes cikkre és átvitt valami más oldalra. Az oldalon olyan volt, hogy nyertem egy telefont és elkezdett visszaszámolni. Jött egy androidos hibaüzenet, hogy az android vírusos lett, akkumlátor károsodott, ne lépjek ki az ablakból. Azóta kb 10 percenként jön ez és hasonló szarságok (norte53.xyz ). Visszaállítottam a telot, de ugy is jön. Ami különleges, hogy csak itthoni wifin. Most a telóval vagy a routerrel van a szarság ? Köszi a válaszokat.2016. ápr. 15. 15:41
1/2 A kérdező kommentje:
Ja, vagy 5 féle antivírus leszedtem. Azok szerint jó minden. Firmware keresot is. Nincs találat.
2016. ápr. 15. 15:43
2/2 anonim válasza:
Ez csak reklám neken0m is kiírta de nnincs semi baja ez csak egy zsarolo viruses reklám be foglalkoz be lépjen ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!