Szerintetek mi történt a telefonom kijelzőjével? (kép mellékelve)
kepfeltoltes.hu/160414/WP_20160410_008_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Nem ejtettem le,nem is érte víz,szóval kissé furcsának tartom,hogy egy 9 hónapos telefon kijelzője csak úgy megadja magát.
A fenti képen jól látható a csíkozódás,de az érdekes az,hogy nem mindig vehető észre,színektől is függ.A kép viszont mindig olyan,mintha a kijelző nem is lenne HD,pixelesnek tűnik,jól megfigyelve látható a vízszintes csíkozódás.
Abban az esetben viszont,hogyha több órán keresztül nincs használatban (pl éjszaka),a kezdőképernyőn megjelenített kép hibátlan,először azt hittem,hogy magától helyrejött.Azonban ahogy feloldottam a telefont,egyből újra jelentkezett a probléma. o.O Kissé furcsa,eleinte azt gondoltam,hogy szoftveres problémáról van szó,viszont a képen is látható,hogy már bekapcsoláskor is jelentkezik a csíkozódás.Csináltam gyári visszaállítást is,de nem segített a problémán.
Ezek mellett pedig gyakran megfigyelhető a kép beég.(screen burn in).Látszik az előzőleg megjelenített kép a kijelzőn,amely csak fokozatosan,másodpercek után tűnik el.
Természetesen még garanciális,ez a javítása már folyamatban is van,csupán érdekel a véleményetek,hogy mi lehet a gond,mert olyan,mintha nem is teljesen a kijelzővel lenne a gond,hanem valami mással is.Erre a fentiek alapján leírtak miatt gondolok.
Elnézést a hosszú szövegért,előre is köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!