Miért nem azt kedvezi a t-mobile aki már évek óta előfizetője mintsem aki újonnan kötne szerződést?
Figyelt kérdés
Like 300-ban vagyok, ami a Like S-hez képest azért jobb,mert 300 órát beszélhetünk le,az S-nél meg 300 percet, de nem is ez a lényeg, nekem évek óta van ez a csomagom. Most vennék készüléket és mivel ebben a csomagban vagyok, kb 20.000 Ft-al drágábban tudnám kihozni,mintha újra kötném a Like S-et2016. ápr. 13. 21:53
1/4 anonim válasza:
Mert az az érdeke hogy ne olyan csomagod legyen ami neked jó, hanem olyan ami nekik jó. Vagy azt hitted kiscserkészek dolgozzák ki az árpolitikájukat? Naiv vagy.
Az a korszak elmúlt hogy a régi ügyfelet megbecsülik. Olyan van helyette hogy a minél jobban tejelő ügyfelet becsülik meg. Ha azt gondolod hogy a két szép szemedért lenyelnek 20 ezer forintot akkor nagyon tévedsz. De egy drágább díjcsomagért már igen.
2/4 anonim válasza:
Alapvető tévedésben élsz, ha így gondolod. Te egy profittermelő homokszem vagy a T szemében, semmi több.
3/4 anonim válasza:
Akkor kösd újra ha úgy jobban jársz. Vagy vegyél máshol kártyafüggetlen telefont.
4/4 Alex Fly válasza:
Egyszerű. Új ügyfél az eggyel több ügyfelet jelent. Aki már évek óta náluk van, azt nem kell rábeszélni, hogy őket válassza. Főleg most, amikor gyakorlatilag mindenkinek van már mobilja, egy új ügyfél ritka, mint a fehér holló. És mivel a szolgáltatónak az az érdeke, hogy minél többen fizessenek neki, ezért a fő szempont az új előfizetők szerzése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!