Milyen telefont rendeljek külföldről?
Kritériumok: antutuja : minimum 40.000 pont
legyen benne gyroscope
max 5.0 colos legyen
ár max 60.000 Ft
eu-ból rendelném!
Magyarul nem tudsz?
Bemész a boltba és veszel egyet.
Oké, akkor megfogalmazom a kérdésedre adott válaszként.
Ne rendelj küldöldről neten telefont.
"Hülyeséget ne javasolj.! Én kinából tabletet, telefont rendeltem és hiba nélkül megjött. Persze mellette sok kis apróságot is. De probléma nem volt semmivel. Én csak a Tinydeal-ról hozatok."
Senki nem kérdezte mit rendelsz a Tinyről.
Ő az EU-ból rendelne. Neki javasoltam hogy ne tegye és nem neked.
"Ő az EU-ból rendelne"
A Tinydealnek van EU raktára Spanyolban, Németországban, UKban.
ÁFA vám nincs, gyorsan ideér...
Ára miatt ÁFÁzásra kerülő dolgokat onnan (eddig idén 4 telefon, mind hibátlan de nem a nevenincsről van azért szó), apróságokat én Kínából rendelem.
5. vagyok. Végre valaki 8. aki ért is hozzá.
7. én nem tőled fogom megkérdezni hogy kinek mit javasolhatok. Ha nem értesz hozzá akkor maradj csendbe.
Még egyszer leírom , szerintem a Tinydeal az nagyon korrekt. Azt hiszem holland raktárból vagy hollandián keresztűl jön az árú , de még se áfát se vámot nem kellett fizetnem. Hiba nélkül érkezett idáig.
jó van gyerekek. de ha esetleg tudtok valami jóféle telefont azt is megírhatjátok. paypalen keresztül venném. az a baj, hogy 5.5" telokból van jó pár. De nem nagyon szeretnék 5 colosnál nagyobbat. kicsi a zsebem.
párom mellesleg a bluboo xtouch telot nézte ki magának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!