Tudnátok ajánlani IGAZÁN hangos bluetooth headsetet mobiltelefonhoz?
Jelenleg egy jó minőségű samsungot használok de hangosabb kellene,mert sokszor zajos munkakörnyezetben is telefonálok és olyankor elég rosszul hallom a másik felet.
Árkategóriában 5-10 ezer Ft lenne a cél, maximum 15e Ft.
Megválaszolom: Rengeteg utánajárás után az egyik legjobb gyártó, a Plantronics mellett döntöttem. A legtöbb tesztnél ez a gyártó volt a TOP 1, de legalábbis benne volt a TOP 3-ban.
A Plantronics Voyager Legend -et vettem meg, rendkívül hangos, nagyon jól használható és sok hasznos tartozékot adnak hozzá. Kicsit nagyobbacska, így szolid darabnak nem lehet nevezni, de még így is az egyik legjobb vétel.
Köszi a tippet, még így is hasznos lehet majd a válaszod. 10+ éve használok headseteket és 1-2 éven belül úgyis megint keresgélnem kell majd. Talán akkor kipróbálom majd ezt a Jabra Classic -ot. Nézegettem egyébként, a gyártó ott volt mindig az élvonalban.
Igaz igaz, az enyém a 20+ ezer Ft kategóriába esik, de addig bénáztunk az eladóval az ebay kisebb reklamációk miatt hogy végül én nekem lett 2db headsetem ingyen. :) Ez csak mint érdekesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!