Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Elmaradottnak találnátok azt...

Elmaradottnak találnátok azt az embert, akinek hagyományos telefonja van és nem okos?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 12. 10:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
# 10 big up
2016. ápr. 12. 16:15
 12/17 anonim ***** válasza:
28%
Attól függ. Ha a butatelefonja amolyan másodlagos, "munkástelefon" (sok ismerősömnek van, akik pl festők, kőművesek, vízvezetékszerelők stb., ők nyilván nem viszik magukkal munkába az okostelefont), de van mellette rendes telefonja, akkor nem. Akinek egyáltalán nincs, azt viszont igen, haladni kell a korral. Ennyi erővel akkor felesleges a mikró, mosó/mosogatógép, színes tv, számítógép is....hiszen amíg ezek nem voltak, addig is volt élet, de ma már nem hiszem, hogy ne lenne valakinek legalább 1 a felsoroltak közül. Változik a világ. Szerintem a kor sem lehet kifogás rá, a buszon nem egy öreg, nyugdíjas nénikét meg bácsikát szoktam látni, akik vígan nyomkodják az okostelefont. Sőt a múltkor 2 néni épp arról beszélgetett mellettem, hogy letöltött egy szuper alkalmazást, amiben nagyon jó recepteket talált, és még videón is megmutatják, hogy kell csinálni.
2016. ápr. 12. 16:29
 13/17 anonim ***** válasza:
75%

Fitalal korom ellenére nekem sem volt okostelefonom egész eddig. Feleslegesnek tartottam, gondoltam elég nekem a laptop is ha internetezni akarok.

Tavaly nyáron azonban megváltozott a véleményem. A párommal voltunk nyaralni, akinek volt már akkor is okostelefonja. És bizony nagyon sokszor a segítségünkre volt. Rengetegszer volt szükség a térképre,meg tudtuk nézni a menetrendet, megtaláltuk a legközelebbi 0-24-ben nyitva lévő boltot, a látnivalókat, és sajnos szükség volt rá, de hamar megtaláltuk a segítségével az orvosi ügyeletet is. Sőt mivel külföldön voltunk, a szótár alkalmazásnak is nagy hasznát vettük.

Ekkor jöttem rá, hogy bizony nagyon hasznos ez a kis "zsebszámítógép", elég nehezen boldogultunk volna nélküle, laptopot meg azért mégsem hordhatok a zsebemben... Így nemrég én is vettem egy okostelefont, azóta már jó barátok lettünk :)

2016. ápr. 12. 16:47
 14/17 anonim ***** válasza:
68%

akik szerint haladni kell a korral azoknak van hibrid autojuk, zold energiaforras a lakasukon, inteligens automata porszivojuk, stb?

na ugye hogy nincs. akkor ti milyen korral is haladtok?

az igeny hatarozza meg hogy milyen kutyure van szukseged.

es aki csak beszelni akar, arra adjatok mar egy ertelmes okot: miert is vegyen egy olyan telefont aminek a tudasat sosem hasznalja ki?

2016. ápr. 12. 17:41
 15/17 szántóvető ***** válasza:
90%
12-es:sok ismerősöm van akinek sem autója,sem motorja nincs.kerékpárral jár vagy gyalog.akkor én is mondhatom rájuk hogy elmaradottak mert bármennyire is nincs szükségük rá,mégiscsak 2016-ot írunk.
2016. ápr. 12. 17:42
 16/17 Szirty ***** válasza:
94%

"Ruha" teszi az embert?

(nagyon beszűkült idióta kérdés!)

2016. ápr. 12. 18:24
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem elmaradott.
2023. jan. 28. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!