Az okosóra mutatja a következöket? Mekkora a hatótávolsága, ha nincs benne sim?
A valamit érő okosóráknál a telefonos appon be tudod állítani, mely értesítéseket jelezze. Onnantól jön minden, amit bepipálsz.
A kínai "noname" órák is képesek erre, de CSAK androidon, Iphone esetén csak hívás és SMS kijelzés megy.
Köszönöm szépen. Huawei telefonom van. Lehet hogy gagyi kínai okosórát veszek, mert lehet hogy nem tud röbbet a 100 ezres márkás okosóra sem.
Ami nagyon fontos lenne nekem, hogy mekkora távolságban érzékeli a telefonomat az óra? Ha jól tudom bluetooth-szal megy, az talán a másik szobáig oké, de távolabb gondolom nem.
Hát, csodára ne számíts. Ezek BT kapcsolatot használnak. Minőségtől függően 1-10 m hatókör van. Az enyém már két méterről visong, hogy elvesztettem a telefont.
Úgy tudom, a Samsung gear-ok tudnak wifis kapcsolatot is a telóval, saját SIM-mel meg neten át is csatlakozva tudnak maradni. Mondjuk kétszáz rugóért szerintem ez a minimum, annyiért főzze meg a reggeli kávémat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!