Milyen telefont lenne érdemes vennem?
Nektek melyik telefon vált be? Én mindig rosszabbakat fogtam ki ezért gondoltam megkérdezem,hogy nektek mi vált be. Árba 40.000Ft-tól 80.000ig bármi jöhet.
Ui.:Inkább az androidosokat kedvelem
Szia! Én külföldről rendeltem eddig 2 DOOGEE márkájú telefont, és mind a kettő nagyon szuperül bevált, a család többi tagjainak is ilyet vettünk később és azok is jól működnek, úgyhogy én csak ajánlani tudom. Most egy Y100 Plus-t használok. Minden értelemben meg vagyok vele elégedve, sosem volt még vele problémám.
Sajna az én tapasztalatom az, hogy akármilyen telefont veszek, 1 évnél tovább nem bírja. Nem ejtem le, nem áztatom el, egyszerűen szoftveresen adják fel a küzdelmet velem. Emiatt is döntöttem úgy, hogy ha már tényleg csak ennyi ideig tart, akkor legyen egy olcsóbb telefon.
Az y100 plus nekem 43000 ft-omba került szállítással együtt, andorid 5.1 van rajta.
Nem akarlak rábeszélni, csak tapasztalatokat írtam.
Ennyiért:
Motorola Moto G2,Xioami Redmi 2 Pro,Xioami Redmi 3,Meizu M2,Xiaomi Redmi Note 2 Prime/Note 3,Meizu M2 Note,Sony Xperia C4,Huawei P8 Lite,Honor 4C/4X/5X,LG G4S,Lenovo Vive P1m,Doogee F5,ASUS Zenfone 2 Laser,LG G3,Xiaomi Mi 4C,Motorola Moto G3 EU.
Én innen rendeletem. Nagyon megbízható oldal, még eddig semmi hiba nem volt vele. A telefon is szuper.
Válogathatsz kedvedre.
Hát azért 40 000 Ft nem kis különbség, ebben az "ártarományban" elég sok jó van, például:
LG G4c
LG G3
Doogee X5 Pro
Doogee F5
Honor 4C
Honor 5X
Huawei P8 Lite
Huawei Ascend P7
Meizu m2 Note
Xiaomi Redmi Note 2 Prime
Xiaomi Redmi Note 3
Asus Zenfone 2 Dual
Asus Padfone S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!